jueves, 12 de abril de 2012

Prevod http://translate.google.es/~~pobj

Zakaj morate MESTO spletno mesto?

Dokazano je, da več kot 70% uporabnikov interneta vstop spletnih strani prek iskalnikov in da 98% ljudi pa je z le 6 najpomembnejše, kot so Google, Yahoo, Live Search, ki Terra, AltaVista in AOL.

Če je vaša stran ni postavljena in optimizirana za vaše iskanje ključnih besed, verjetno, kadar se potencialna stranka storiti na internetu v zvezi z vašo službo, se bo dosegla strani vaše konkurence. Morda vaši konkurenti imeli slabše izdelek za vas, če pa so nameščeni tudi njegova spletna stran, nato pa bodo prejeli interes potencialnih kupcev.



Search Engine Optimization

Kako priti do prve rezultate

Search Engine Optimization je uporaba različnih tehnik za iskanje spletnih strani in na pravih mestih najbolj pogosto zadržujejo uporabnikov interneta.

Spletna stran Optimization je proces prilagoditev teh strani za iskalnike, da razumejo in cenijo najbolj, da bi uvrstili med najboljših rezultatov nekaterih fraz iskanja.

Če narediti prav, je gospodarsko najbolj učinkovit način za spodbujanje svoje podjetje na spletu in idej.

Skrbno postavljena stran ima potencial, da se vrnejo več kot naše naložbe na internetu, doseže več strank in okrepitev naših blagovnih znamk.

To je smrtonosno orožje v promociji spletnih strani, in tistimi, ki ga ne uporabljajo more biti neviden.

Kaj boste našli na teh straneh

Ta spletna stran ponuja tečaj v temeljev pozicioniranja na spletu. Ni izčrpen, saj bi bilo to analizo mnogih specializiranih aplikacij in nekatere napredne programske tehnike so samo res nujno za podjetja v konkurenčnih sektorjih.

Vendar pa veliko podjetij, ki ponujajo na naših straneh v iskalnikih ne zagotavljajo popolno rešitev in včasih lahko celo negativno vplivajo na našo uvrstitev v spletnih iskalnikih.

Tam je več: izbor ključnih besed, programskih napak in da bi se izognili stran z arhitekturo, strategije za povečanje "priljubljenost" naših straneh, ki vsebino strukturo ...

Dobra novica je, da za razliko od angleškem okolju, je še vedno veliko možnosti, da zapustijo Španijo v prvih rezultatih iskanja razvrstitev motorjev. Na teh straneh so bistvene tehnike Search Engine Optimization, optimizacija in nasvete za promocijo strani.

No hay comentarios:

Publicar un comentario